Biflorex 10ml

İÇERİK VE FAYDA BİLGİLERİ

 

ETKEN MADDELER

MİKTAR (7 DAMLA) 0,35ml

% BRD*

İnulin

200 mg

 –

Orta Zincir Trigliseritleri

80 mg

 –

Probiyotik Mikroorganizma
(Bifidobacterium animals subsp. lactis)

39 mg

 –

Probiyotik Mikroorganizma (Lactobasilius
Acidophilus)

39 mg

 –

*Beslenme Referans Değeri

  • 4-10 yaş çocuklarda günde 1 kere 7 damla (0,35 ml) kullanılması tavsiye edilir.
  • Alerjen içermez, yardımcı bileşen olarak zeytinyağı kullanılmıştır.
  • 2 milyar bakteri içermektedir.
  • Yeni doğan bebeklerde çok sık gaz sancısı görülebilir.
  • Ilık biberon ve gıdalara damlatılabilir.

İNÜLİN: Karbonhidratlar sınıfına aittir fruktanlar olarak bilinir. Bağırsaklarda bifidobakterilerin gelişmesini uyarlar.

BFD. LONGUN: Bağışıklığı arttırır en güçlü probiyotiktir.

LAC.RHAMNSOSUS: Bağışıklık sistemini uyarmak, alerjilerle savaşmak ve IBS,kabızlık gibi sindirim sorunu yaşayan hastalarda kullanılır.

LAC.BULGARİUS: Bağışıklığı arttırır, virüslerle savaşır, sızdıran bağırsak semptomlarını azaltır, ishal ve mide bulantısını azaltır, süt sindirimini iyileştirir.

LAC.ACİDOPHİLÜS: Soğuk algınlığı ve grip bakterilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Bağırsak sağlığını olumlu yönde etkiler.

STR.THERMOPHİLÜS: Kolon sağlığını ve bağışıklık sistemini destekler. İnce bağırsak hasarlarına karşı koruyabilen ve ayrıca antibiyotikle ilişkili ishale karşı en önemli probiyotik bakteridir.

PROBİYOTİKLERİN GÖREVLERİ

  • Bağışıklık sistemini güçlendirmek
  • Yiyeceklerin hazmını kalaylaştırmak
  • Vitamin sentezi yapmak
  • Bağırsak duvarını zararlı maddelerden korumak ve bağırsak geçirgenliğini azaltmak.
  • Zararlı maddelerin (toksinler) kan dolaşımına geçmesini engellemek
  • Besin alerjilerini ve egzamayı önlemek
  • Kronik enflamatuvar (iltihabi) hastalıkların oluşumunu engellemek
  • Kanseri önlemek
  • Yaşlanmayı yavaşlatmak
  • Depresyonu hafifletmek
  • Otizm bulgularını hafifletmek
  • İshali önlemek ve tedavi etmek
  • İdrar yolu iltihaplarını önlemek
  • Kabızlığı tedavi etmek
  • Böbrek taşlarının (okzalat) oluşumunu azaltmak